top of page

Står du fast?

Opplever du å være på stedet hvil, ønsker ny karriere eller trenger rett og slett hjelp til å heve blikket og tenke litt annerledes?  Da er det heldigvis hjelp å få.

bil.JPG

Hva med å hekte på en sparringspartner som har hjulpet et hundretalls mennesker til å ta nye og smarte valg som gagner dem over tid? 

 

Vi skal arbeide med din plass i næringslivet – enten du er i jobb i dag og ønsker endring/forbedring, eller om du er utenfor arbeidslivet og ønsker å komme tilbake.

 

Sammen tar vi et holistisk perspektiv.  Enten vi liker det eller ikke, påvirkes arbeidet ditt av hvordan du har det privat og omvendt.   Det er ikke alltid man trenger å skifte arbeidsplass/karriere.  Noen ganger kan det være enkle justeringer som skal til som gjør at du får en helt annen hverdag som er meningsfylt.

 

Som karrieretrener/coach erfarer jeg ofte at det er vårt indre som skaper kaos i våre liv.  Tanker som ”er jeg god nok?  Alt for mange ”jeg må, jeg bør”, ”jeg vet jeg er flink i jobben min, men føler det ikke slik selv”.   Da kan NLP med sine teknikker være en god løsning for å bearbeide dårlige følelser og indre dialog og endre til det som gagner deg istedet. 

 

Dersom du ønsker å være på et bedre sted fremover – ta gjerne kontakt for en uformell prat. 

 

Karriereendring/rådgivning

Det handler om personlig merkevarebygging. Hva skal du være for hvem?  Hva er dine unike, troverdige og attraktive egenskaper?  Hvilke behov er det i markedet?  Hvordan kommunisere på best mulig måte overfor målgruppen din? Og sist, men ikke minst – hvor villig er du til å gjøre en skikkelig innsats for å stake ut en ny karrierevei for deg selv?

 

Noen ganger er det lov å trekke seg tilbake for å komme sterkere tilbake

Samfunnet vi lever i er i bevegelse.  Å leve i en verden som er skiftende krever mye av deg som enkeltmenneske.  Vi må nok regne med å skifte karriere/endre kurs flere ganger i vårt livssløp. 

 

Trenger du ny retning eller er du bare nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes for deg? 

 

Her får du hjelp til nettopp dette.  Gjennom årene har jeg hjulpet hundrevis av mennesker til å ta ny sats.

Et eksempel på dette:

”Jeg hadde ikke greid denne prosessen uten hjelp fra Helen til å sortere. Det handler om å ha en som kan jobbe systematisk med deg slik at du blir kjent med og får matchet dine verdier og kvaliteter med det som markedet etterspør.  En som også utfordrer og støtter deg i denne prosessen er viktig, det trengs guts for å satse på noe nytt”.

-- Anne Rosvold, 51 år.  eiendomsmegler, Krogsveen 

Hekt på helsen

Ved endringsarbeid kan det noen ganger være et smart valg å fokusere på å jobbe med det helsemessige først.  Enkelte er gode på å kjøre seg selv for hardt.  Det er rart med det - når helsen begynner å skrante da skjønner du hvor viktig det er å ta vare på seg selv - både mentalt og fysisk. 

Andre ganger kan det hende at forståelsen av sine helseplager ligger i å jobbe med det mentale først.  Da er det fint å ha en sparringspartner for å bli klar over hva som skal fokuseres på først.

Det går også an å arbeide med begge deler samtidig.  

Bioboost, ved Bente Braathen er enormt kunnskapsrik når det gjelder ernæring og endring av kosthold.  Jeg kan hjelpe deg med 

NLP teknikker som kan være nyttige å bruke:

  • Endring av trossystemer

  • Posisjonsarbeid

  • Tidslinjearbeid

  • Målarbeid - flere modeller her som sørger for at du gjennomfører det du setter deg fore.  Feiring av dine delmål er etter min oppfatning undervurdert. 

 

bottom of page